Werkzaamheden

Van badkamer of keuken tot complete bungalow
U laat een nieuw huis bouwen. Of u wilt de keuken of de badkamer een make-over geven. Begrijpelijk dat u goed nadenkt over de partijen die u inschakelt. Zeker voor de onderdelen waarvoor het aankomt op precisie. Het metselwerk van een villa of het tegelen van een badkamer bijvoorbeeld. Het zijn werkzaamheden die we bij Kastelein Metsel- & Tegelbedrijf dagelijks uitvoeren. We weten wat er komt kijken bij particuliere opdrachten.
Op de eerste plaats: geen enkele concessie doen aan vakwerk. Vaak komt het aan op bijzondere materialen. Die chique leistenen vloer die u eindelijk in België heeft gevonden. Of die tegels in maat 120 bij 120 cm die uw woonkamer exclusiviteit geven. Dan komt het aan op precisie op de vierkante millimeter. Letterlijk.

 

 

Eigen vakmensen en materialen
Daar stáán we voor bij Kastelein. Niet voor niets schakelen bekende aannemers en bungalowbouwers onze vakmensen voor het metselen en tegelen van villa’s en landhuizen. We werken met eigen mensen, onder aanvoering van Sonny Kastelein zelf. Onze professionals zijn bekend met de nieuwste technieken én met traditioneel ambachtswerk. Alle machines en apparatuur zijn in eigen huis.
Netjes werken is gewaarborgd. Scherpe prijzen ook. Ons houden aan afspraken en regels is de normaalste zaak van de wereld. Ook als adviseur heeft u aan Kastelein een metselaar of tegelzetter met toegevoegde waarde. We inspireren u graag met ideeën. En wilt u dat we u begeleiden in de showroom voor het uitkiezen van een vloer? We doen het graag!