Werkzaamheden

In recordtijd uw nieuwe winkel opleveren?

De oplevering van een winkel moet meestal in recordtijd gebeuren. U wilt immers geen omzet mislopen. Maar waar vindt u die tegelzetter die flexibel inzetbaar is, ook als de planningen om kunst en vliegwerk vragen? Bij Kastelein Metsel- & Tegelbedrijf in Poeldijk. Het opleveren van tegelvloeren in winkels is ons specialisme. En met hetzelfde gemak betegelen we toiletten, keukens en wanden. Al sinds 2005 hebben we uiteenlopende ervaring opgedaan. De ene keer voor een landelijke keten van drogisterijen. De andere keer bij een lokale speciaalzaak.

 

Dat maakt dat we als geen ander bekend zijn met het werken in winkels. Het leggen van de tegelvloer is immers een van de laatste activiteiten. Planningen kunnen wel eens anders lopen dan u in eerste instantie had verwacht. Bij Kastelein kunnen we ook last-minute schakelen. Doordat we het team van eigen mensen snel kunnen uitbreiden met specialisten uit ons eigen zzp-netwerk, hebben we altijd de benodigde capaciteit voorhanden

 

Westlandse mentaliteit
Materiaal en materieel hebben we zelf voorhanden. En met de Westlandse mentaliteit schrikken we niet terug van een paar extra uren maken. Ook niet ‘s avonds laat, ‘s nachts of in het weekend. Die vloer móet af. Of het nu 100 of 250 vierkante meter is. Om de hoek in Den Haag, verderop in het land of daarbuiten. Snel of niet: van de kwaliteit kunt u op aan. Daardoor zijn we niet te kloppen als het om de verhouding tussen prijs en kwaliteit gaat!