Werkzaamheden

Complete kantines en natte ruimtes in bedrijfsgebouwen
Metselen en tegelen voor een nieuw bedrijfspand, een uitbreiding of een renovatie: altijd komt het aan op dezelfde factoren. De efficiency telt, want u wilt op de kosten letten. Tegelijkertijd wilt u uw medewerkers of bezoekers ontvangen in een bedrijfspand dat als visitekaartje fungeert. Het zijn precies de vereisten die maken dat Kastelein Metsel- & Tegelbedrijf zich onderscheidt.

 

 

Tientallen bedrijfspanden hebben we al helpen opleveren. In veel gevallen zijn we een logisch verlengstuk van aannemers of vastgoedbedrijven. Die weten dat ze met ons een bedrijf in de arm nemen dat veelzijdig inzetbaar is. En flexibel te werk gaat. Onze eigen professionals zijn allround. Nieuwe techniek of ouderwets vakmanschap: aan Kastelein heeft u een metselaar of tegelzetter die weet waar hij over praat.

 

 

Efficiënt kwaliteit leveren
Met gebruikmaking van moderne machines en apparatuur werken we efficiënt. Zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. Een tegelvloer in een kantine, was- en douchegelegenheid voor uw personeel, een entree met allure of een fraai gemetselde buitenmuur: we regelen het. Overal in Nederland of in België, Frankrijk en Duitsland. Voor productiebedrijven en glastuinbouwbedrijven. En volgens alle regels. We zijn niet alleen VCA-gecertificeerd, maar ook VOL-VCA!