kastelein metsel- & tegelbedrijf

Metselaars en tegelzetters van huis uit
Kastelein Bouw bestaat sinds 2005. Na 7 jaar als metselaar en tegelzetter bij Bouw ‘73 in Wateringen te hebben gewerkt, begint Sonny Kastelein voor zichzelf. Bijna tien jaar later is Kastelein Metsel- & Tegelbedrijf een bekende naam in het Westland en daarbuiten. Bekend, omdat Sonny en zijn team van eigen medewerkers nog weten wat ouderwets vakwerk is. En omdat het bedrijf ook achter de schermen de zaken goed regelt en coördineert. Inmiddels is het werkterrein flink uitgebreid. Door geheel Nederland is Kastelein actief.

Flexibel en plezierig werken
Flexibiliteit is gegarandeerd; naast het team van eigen medewerkers is er een netwerk van zzp’ers, met dezelfde ideeën over vakwerk. Opdrachtgevers zijn onder meer landelijke winkelketens, aannemers, bungalowbouwers, vastgoedbedrijven, particulieren en ZZP’ers. Die weten dat het plezierig werken is met Kastelein. Doordat Sonny ook zelf meewerkt, zijn de lijnen kort. Snel in actie komen is geen probleem. Kastelein werkt met eigen materialen en beschikt over drie bedrijfswagens. Zekerheid staat voorop: daarom is het bedrijf VCA-gecertificeerd.

Ervaren personeel

Hoeveel metselaars weten nog wat siermetselwerk is zoals dat vroeger op boerderijen gewoon was? En hoeveel tegelzetters leggen met de grootst mogelijke precisie een vloer van leisteen? Echt ambachtelijk werken wordt steeds zeldzamer. Behalve bij Kastelein Metsel- & Tegelbedrijf. Ook al gebruiken we de meest geavanceerde zaagmachines en lijmen: goed metselen en tegelen komt aan op handwerk. De kwaliteiten van tientallen verschillende tegels en stenen kennen. En precies weten welke werkwijze daarbij hoort.

U kunt hier een leuk artikel lezen over onze werkzaamheden:
“De verborgen schoonheid van ezelsrug en hanenkam”

Pas na veel jaren praktijkervaring ben je vakman. En dan nóg ben je niet uitgeleerd. Door regelmatig cursussen te volgen blijven we op de hoogte van nieuwe technieken en materialen. Dat maakt dat Kastelein Tegel- & Metselbedrijf inzetbaar is voor uiteenlopende werkzaamheden. Van een strak getegelde moderne toiletruimte tot en met een fraai gemetselde boerenvlechting.